Stief & Co

Het runnen van een samengesteld gezin en stiefouderschap is geen gemakkelijke opgave.

Dit vraagt enorm veel inzet, geduld en uithoudingsvermogen.

 

Het omgaan met het verschil tussen de "echte" ouder en de stiefouder, de invloed van de ex-partners, het verschil in opvoeding en opvattingen hierover en het ontbreken van quality-time binnen de nieuwe relatie zijn een aantal punten die elke ouder binnen een samengesteld gezin zal herkennen.

Klem biedt hulp aan samengestelde gezinnen en ouders met Co-ouderschap met als doel de nieuwe gezinssituatie weer stevig op de rails te zetten zodat de trein harmonieus verder kan rijden. Hierbij heb ik oog voor ieder afzonderlijk individu en het nieuwe gezin als geheel.

 

Gezinnen en families die na een scheidingsperiode en een periode van rouw te maken krijgen met de vorming van een samengesteld gezin, hebben daar vaak coaching en begeleiding bij nodig. Stief & Co biedt voor het samengestelde gezin de juiste coaching en begeleiding, op basis van de behoeften en wensen van het gezin. Onder mijn begeleiding werken we samen aan een goed fundament voor het nieuwe gezin en daarmee voorkom je, zo goed als kan, om te gaan horen bij de 60% van de samengestelde gezinnen die weer uit elkaar gaan.

 

Wil je begeleiding/hulp bij jouw samengestelde gezin? Maak zelf een afspraak voor meer informatie of een gesprek in de praktijk.

Wil je eerst meer informatie, kijk dan op https://stiefenco.nl/